OM OS


Ideologien bag Mott Tekstiler er at gøre bæredygtige tekstiler mere tilgængelige og stille krav til producenterne om en ordentlig produktion fra fiber til færdig metervare. Kravene stilles ud fra et hensyn til en produktion som belaster klima, dyr og mennesker mindst muligt.  

Bag Mott Tekstiler står herreskrædder Karina Mott fra Mott Skrædderi. Skrædderiet har i mange år haft bæredygtighed som gennemgående værdigrundlag i den daglige produktion - og den erfaring vil vi bruge i Mott Tekstiler.  

 Vi ønsker at skabe en specialbutik med lækre metervarer og tilbehør i høj kvalitet som appellerer til både fagfolk og private med interesse for design og håndværk. Vi elsker vores fag, så visionen er ligeledes at udbrede det gode håndværk.  

 Vi vil bestræbe os på at være helt opdateret på den nyeste forskning og på at videreformidle den via foredrag med relevante, vidende personer.  

 Tekstilindustrien har en stor påvirkning på vores klima. Der bliver brugt store mængder af kemikalier og sprøjtemidler, arbejdsforhold og dyrevelfærd er ofte nedprioriteret og dyrkningen af råfibre har stor indflydelse på biodiversiteten. Som forbruger tager det ofte lang tid at finde vej i junglen af mærkningsordninger, lovgivning og små lokale produktioner. I Mott Tekstiler ønsker vi at bruge vores allerede veludbyggede netværk og ekspertise i at indkøbe bæredygtige metervarer og tilbyde dem til kunder i butikken.  

Vi bygger løbende varesortimentet op, men hvis du ikke finder det du søger, er du velkommen til at kontakte os - vi hjælper meget gerne!